Hírek

13. Koppenhágai Zsidó Kulturális Fesztivál

Nagykövetségünk 2024. június 2-án egyedüli koppenhággai képviseletként egész nap önálló standdal volt jelen a 13. Koppenhágai Zsidó Kulturális Fesztivál ünnepélyes megnyitóján és az azt követő vásáron.

Tovább

Diplomata bazár május 11-én Gentoftében

Magyarország Koppenhágai Nagykövetsége nagy sikerrel vett részt 2024. május 11-én a második alkalommal megrendezett Diplomata Bazáron.

 

 

Tovább

A Dán-Magyar Baráti Társaság éves közgyűlése

2024. április 18-án dr. Mike Gyula konzul Nagykövetségünk képviseletében Torben Bæk Sørensen, egyesületi elnök meghívására részt vett és köszöntőt mondott a Dán-Magyar Baráti Társaság éves közgyűlésén a Jütland-félszigeten fekvő Kjellerupban. 

 

 

Tovább

Magyar - dán külügyminiszteri találkozó Koppenhágában

2024. április 15-én látogatott Koppenhágába Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter úr, ahol előremutató megbeszélést folytatott Lars Løkke Rasmussen dán külügyminiszterrel, korábbi miniszterelnökkel, aki X-oldalán is hírt adott a találkozóról.

Tovább

A MAGYAR DIPLOMÁCIAI AKADÉMIA PÁLYÁZATOT HIRDET DIPLOMATAKÉPZŐ PROGRAMJÁRA

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább