Tehetséges rendezőink, színészeink, klasszikussá vált alkotásai nem csak a magyar filmipar dicsős hírnevét öregbítik immáron több, mint egy évszázada, hanem a magyar kultúra gazdagságának, sokszínűségének és értékének meghatározó pilléreit is alkotják. Április utolsó napján így azokat ünnepeljük, akik oly sok kellemes, érzelemteli, emlékezetes pillanatot és kikapcsolódást teremtenek nekünk nap, mint nap!

Idei filmválasztásunkkal egyben a nemzet színészére, a napokban elhunyt Kossuth-nagydíjas, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas Törőcsik Marira emlékezünk.

E jeles alkalomból, tisztelettel meghívjuk Önöket online filmvetítésünkre, amelyen Fábri Zoltán 1956 klasszikusát, a „Körhintát" mutatjuk be, Törőcsik Mari főszereplésével.

A vetítés ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezésüket a vetítés kezdetéig (Április 30, 19 óra) a filmklub.cph@mfa.gov.hu email címre várjuk!

A film linkjét és a hozzáféréshez szükséges jelszót közvetlenül az esemény kezdetét megelőzően kapják meg a regisztráltak, amelyet követően 24 óra áll rendelkezésre a film megtekintésére.

Kellemes szórakozást kívánunk!