Hírek

Kitüntetés-átadás és Palásti Máté gitárkoncertje Aalborgban

2022. november 12-én nagyköveti részvétellel, dr. Mike Gyula konzul, kulturális diplomata kíséretében került sor Aalborgban az Áder János által 2021 márciusában Kis Renáta Gráciának, az Aalborgi Magyarok Társasága alelnökének a helyi magyarok körében végzett közösségépítő tevékenységéért odaítélt állami kitüntetés átadására, valamint Palásti Máté gitárművész koncertjére és az azt követő fogadásra.
Tovább

Virtuózok V4+ Koncert 2022. JÚNIUS 17-ÉN a Baltoppen LIVE-ban

A Virtuózok V4+ nemzetközi komolyzenei tehetségkutató verseny döntősei Koppenhágába látogatnak, hogy egy nagyszabású koncerttel koronázzák meg a Visegrádi Együttműködés magyar elnökségét! BELÉPÉS INGYENES!

 

Tovább

MAGYAR SÓLET A ZSIDÓ KULTURÁLIS FESZTIVÁLON

Kóstolt-e már igazi magyaros sóletet? Ne hagyja ki a magyar standot az idei koppenhágai Zsidó Kulturális Fesztiválon!

Tovább

Students at Risk Program - Ukrajnában megkezdett tanulmányi lehetősége folytatása Magyarországon

Figyelemfelhívás az ukrajnai felsőoktatási intézmények hallgatói részére! / Attention to Students enrolled in Ukrainian Higher Education Institutions!

 

Tovább

Felhívás!

***


Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a hatályos rendelkezések értelmében valamennyi, 2020. március 11. napján vagy azt követően lejárt vagy lejáró

személyazonosító igazolvány,

vezetői engedély és

útlevél

a 2022. április 3-i országgyűlési választás és országos népszavazás alkalmával használható a személyazonosság igazolására.


***

Tovább